Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μαρμαρίου για την εγκατάσταση (ΑΤΜ)

Επιστολή του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μαρμαρίου 
στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για την εγκατάσταση (ΑΤΜ) 

Προς : Εθνική Τράπεζα Κατάστημα Κάρυστου. 
Παρακαλούμε όπως εξετάσετε τα δυνατότητα εγκατάστασης μηχανήματος αυτομάτων τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ) στο Μαρμάρι Ευβοίας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για μια έγγραφη απάντησή σας στο αίτημά μας. 

Στο Μαρμάρι των 1.100 μόνιμων κατοίκων και αρκετών τουριστών, δραστηριοποιούνται πάνω από 63 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων φαρμακεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, κομμωτήρια, supermarket, ιχθυοκαλλιέργειες, λατομεία, ακτοπλοΐα, kate serfing κα. Μετά την πρόσφατη ανατίναξη του μοναδικού ΑΤΜ τον Φεβρουάριο του 2020,οι κάτοικοι και τουρίστες αναγκάζονται υποχρεωτικά να ξοδεύονται επιπλέον μετακινούμενοι στην Κάρυστο και για τις πιο απλές συναλλαγές επιβαρύνοντας και λόγο covid τα υπάρχοντα εκεί ΑΤΜ. 

Η έλλειψη ΑΤΜ αποτελεί μείζον πρόβλημα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας γιατί περιορίζεται το χρηματικό διαθέσιμο ενώ θεμελιώνει δυσχέρειες και επιπλέον ταλαιπωρία στους επισκέπτες ικανές να αποτρέψουν να επιλέξουν το Μαρμάρι για τις αγορές τους. 

Σας ζητάμε να εξετάσετε τη δυνατότητα εγκατάστασης μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών της Τράπεζας σας (ο χώρος έχει βρεθεί) και απευθυνόμαστε στην τράπεζά σας λόγω και της ύπαρξης υποκαταστηματος στην Καρυστο, που ίσως αποτελεί μια κερδοφόρο επέκτασή σας σε μια ενδιαφέρουσα αγορά και για λόγους εξυπηρέτησης της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης. 

Σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε στην εξέταση και ίσως ικανοποίηση του αιτήματός μας. 

Με εκτίμηση 

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος 
Ζήσης Κέκης

ο Γεν.Γραμματεας 
Μαρια Μπινιάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...