Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Σε εξέλιξη περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Κύμη Αλιβέρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ του Κόμματος και περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή

Συσπείρωση, Κώστα Μπασδέκη, στο δήμο Κύμης Αλιβερίου που για τρίτη ημέρα δοκιμάζεται από τα έντονα καιρικά
φαινόμενα. 


Η πρώτη εικόνα δείχνει τις μεγάλες καταστροφές που έχουν σημειωθεί σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου, με τεράστιες ζημιές στο οδικό δίκτυο, σε καλλιέργειες, καταστήματα και σπίτια, εξαιτίας υπερχείλισης ρεμάτων και χειμάρρων. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση στα χωριά της ευρύτερης περιοχής του Αυλωναριου και στο παραλιακό μέτωπο από το Στόμιο μέχρι την Κύμη. 

Την ίδια στιγμή ωστόσο, από την πρώτη εικόνα, προκύπτει ξεκάθαρα ότι για το μέγεθος και την έκταση των προβλημάτων ευθύνεται η έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς τα περισσότερα ρέματα που υπερχείλισαν δεν είχαν καθαριστεί το προηγούμενο διάστημα. 

Στο κλιμάκιο συμμετέχει ο δημοτικός σύμβουλος Καρύστου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Δημήτρης Παρασκευάς, ενώ έχει γίνει συνάντηση με τον δημοτικό σύμβουλο Κύμης Αλιβερίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστα Κεκη, τον πρόεδρο του Αγροτοκτηνοτροφικου Συλλόγου Αυλωναριου, Γιώργο Παπαρήγα καθώς και με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων. 

Την περιοδεία του κλιμακίου του ΚΚΕ καλύπτει ο "Ριζοσπάστης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...