Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

«Πράσινο φως» για το ταξίδι ζωής στη Βοστώνη

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε με τον πατέρα του μικρού και τον ενημέρωσε πως τελείωσαν τα διαδικαστικά για την μετάβαση του παιδιού στις ΗΠΑ προκειμένου να ξεκινήσει γονιδιακή θεραπεία.

Η υπόθεση του 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ζητά από τον κόσμο να σταματήσει να καταθέτει χρήματα και εκφράζει την
ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι τη βοήθησαν


Η υπόθεση του 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Το βράδυ της Δευτέρας έγιναν γνωστά και τα ευχάριστα νέα.

Ο πατέρας του, Γιώργος Γλωσσιώτης, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, εξήγησε πως τα διαδικαστικά για τη μετάβαση του παιδιού στη Βοστόνη ολοκληρώθηκαν.

«Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για τη μετάβαση του παιδιού στη Βοστόνη. Όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό και τον κυπριακό λαό που το πρόβλημα του παιδιού μου έγινε και δικό τους πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Με μια λιτή ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ γνωστοποίησε πως ο σκοπός επετεύχθη και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα ταξιδέψει στη Βοστώνη με σκοπό να λάβει τη θεραπεία που χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...