Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκων Ν. Ευβοίας τίμησε τον Προστάτη Μεγαλομάρτυρα Αγ.Νικήτα

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου , εορτάστηκε , ο Προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών - Μεγαλομάρτυρας Άγιος Νικήτας , με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια στην πόλη μας από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας ( Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας ) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής , πολιούχο Χαλκίδος .

Με το πέρας του Ορθου , ο Πατέρας Ιωάννης Φαφούτης - εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου -, τέλεσε την αρτοκλασία Υπέρ Υγείας
των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών των. 

Ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κον Βαρυτιμίδη Μιχαήλ με θέμα τον Βίο του Αγ. Νικήτα , τον ρόλο και την σημασία του ‘Εφέδρου Αξκου στην κοινωνία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειαρχής Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας κος Γεώργιος Κελαιδίτης , ο Υπτγος Νικόλαος Αγγελής – Δντης ΔΠΖ / ΓΕΣ ως εκπρόσωπος του Αντγου Γεωργίου Καμπά - Αρχηγού του Γ.Ε.Σ.,ο Ταξχος Κωνσταντίνος Λιόντος– Δκτης Σχολής Πεζικού , ο Σχης (ΠΖ) Γεώργιος Μωραίτης – Υπδκτης ΣΠΖ , ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Γεώργιος Συρακούλας- Δκτης της 204 Μ.Γ.ΑΠ – , ,ο Λγος (ΠΒ) Χαράλαμπος Καλογιάννης Δκτης Δ’ Πυροβολαρχίας της 180 MK “HAWK”, εκπρόσωπος του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (Θήβα) , ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Σίδερης – υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας - , ο Αντιπλοίαρχος Χρήστος Φραγκιάς – Λιμενάρχης Χαλκίδος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νικόλαος Παπαγεωργόπουλος , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Στγος ε.α. Ευάγγελος Ρήγας , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α Ταξχος (Ι) Ιωάννης Μητράκης , πλήθος Εφέδρων Αξιωματικών & φίλων με τις οικογένειες των. 

Μετά το πέρας της Δοξολογίας παρατέθηκε καφές στην Λέσχη Αξιωματικών της Σχολής Πεζικού .οπού ο Πρόεδρος κ. Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχης (ΔΒ) στο σύντομο χαιρετισμό , αναφέρθηκε στις πολυμορφικές δράσεις του Συνδέσμου .Eυχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους και τα μέλη – που είναι ο πολλαπλασιαστής δυνάμεως του Συνδέσμου - για την συμπαράσταση και την στήριξη σε κάθε ενέργεια. 

Στις αντιφωνήσεις ο εκπρόσωπος του Αρχηγού και Δντης της Διευθύνσεως Πεζικού / ΓΕΣ , ο Δκτης της Σχολής Πεζικού , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ και ο Δκτης της 204 Μ.Γ.ΑΠ. εξήραν τον θεσμό του Έφέδρου Αξιωματικού και την σημασία για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Χαιρετισμούς απέστειλαν ο Αντγος Βασίλειος Παπαδόπουλος Δκτης ΑΣΔΥΣ- ο Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Σαββόπουλος , ο Ταξχος Γεώργιος – Αλέξανδρος Γκούσιος Δκτης ΚΕΠΒ , ο Σχης (ΤΘ) Αντώνιος Θεοδοσιάδης Δκτης ΣΤΘ. Για το Διοικητικό Συμβούλιο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...