Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Κύμη -Αλιβερίου: Καλή και δημιουργική τετραετία

Με αφορμή την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου 2019-2023, ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγέντας Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. 

Ο καθένας και η καθεμιά να συμβάλλουν θετικά και δημιουργικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του δημότη, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του Δήμου μας, από οποιαδήποτε θέση κι αν ευρίσκεται. 

Η παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα είναι παρούσα και σε αυτή τη δημοτική περίοδο με τα μέλη της και τα στελέχη της, από όποια θέση κι αν κατέχουν, τηρώντας την συνεργασία της και στηρίζοντας κάθε θετική προσπάθεια, κάθε ενέργεια που αποσκοπεί προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών, απ’ όπου κι αν προέρχεται. 

Πιστεύουμε στην απλή αναλογική και κατά συνέπεια στο διάλογο, στη συνεργασία, στην εποικοδομητική κριτική, στη συναντίληψη, στην επεξεργασία και συνδιαμόρφωση δράσεων που άπτονται των μεγάλων αναπτυξιακών προκλήσεων για την Τ.Α. και που «απαντούν», με το καλύτερο τρόπο, στις προσδοκίες και στα θέματα καθημερινότητας των δημοτών μας. 

Βάζοντας στο Κέντρο της Πολιτικής μας τον ΑΝΘΡΩΠΟ, σύμφωνα με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, χωρίς φανφάρες, επαναστατικές κορώνες, μεγάλα λόγια και κομματικές εξαρτήσεις, θα συνδράμουμε στην ενεργοποίηση ενωτικών πρωτοβουλιών, με τη κατάθεση συνθετικών γνώσεων και εμπειριών, ώστε το κοινό μας όραμα να γίνει πραγματικότητα και να καταστεί προπάντων βιώσιμο, αποτελεσματικό και επωφελές για κάθε δημότη. Καθετί που αποβαίνει σε βάρος των δημοτών και της ανάπτυξης του Δήμου, θα μας βρίσκει αντίθετους. 

Καλή και δημιουργική τετραετία 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...