Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η Ν.Ε Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Εύβοια

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας, σε όλους και όλες, τους πολίτες της Εύβοιας που μας τίμησαν στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, με την ψήφο τους.

Μας δίνουν την δύναμη τους να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα, να είμαστε παρόντες, δυνατοί, για να δώσουμε τις πολιτικές μάχες για την προάσπιση της κοινωνίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων, όλων όσων με

θυσίες του λαού μας κατακτήθηκαν, απέναντι σε όποιον τολμήσει να τα ακυρώσει, να τα ανατρέψει, να θέσει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας. 


Ευχαριστούμε τους υποψήφιους και υποψήφιες βουλευτές για την προσπάθειά τους, την από το βορά μέχρι το νότο παρουσία τους στην Εύβοια, στη προεκλογική περίοδο, την πρόσθεση της δύναμής τους για την επίτευξη του στόχου να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η κυρίαρχη δύναμη και ο προοδευτικός πόλος στο πολιτικό σκηνικό. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και σε όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες, παλιούς και νέους φίλους και φίλες, τους αφανείς εργάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που εργάστηκαν για την εκλογική μάχη, δίνοντας με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τον αγώνα. Χωρίς τη συνδρομή, τη βοήθεια και τη συνεργασία τους, δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στον δύσκολο προεκλογικό αγώνα, που έφερε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Εύβοια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν ηττήθηκε στρατηγικά χθες, όπως κάποιοι ήθελαν και λυσσαλέα προσπάθησαν. 

Διατήρησε τις δυνάμεις του, ανέβασε σημαντικά τα ποσοστά του σε σχέση με τις ευρωεκλογές, σφυρηλάτησε τους δεσμούς του με ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, παγίωσε τη θέση και το ρόλο του ως ο πυλώνας συσπείρωσης, αναφοράς και συστράτευσης όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων. 

Τίποτα δεν χάθηκε. Η επόμενη μέρα ήδη άρχισε. 

Καλή δύναμη στους συντρόφους που εξελέγησαν, Αποστόλου Βαγγέλη και Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη, να εκπροσωπήσουν επάξια τους πόθους, τις αγωνίες και τους αγώνες του Ευβοϊκού λαού, για ένα καλύτερο μέλλον στην πολύπαθη Εύβοια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Όρθιος και ισχυρός. Οι αγώνες συνεχίζονται. 

Από το Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...