Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Δήλωση Γιώργου Μαρίνου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δήλωση Γιώργου Μαρίνου, βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ και μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.

Ευχαριστούμε πολύ τους 6.094 Ευβοιώτες που στήριξαν με την ψήφο τους το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μέσα σε συνθήκες πόλωσης, εκβιαστικών διλημμάτων, απογοήτευσης, αποχής και μειωμένων απαιτήσεων που καλλιέργησαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα

κόμματα του αστικού πολιτικού συστήματος. 


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους και όσες έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο ΚΚΕ. 

Χαιρετίζουμε τα εκατοντάδες μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που συνέβαλλαν στην εκλογική μάχη που έδωσε το ΚΚΕ και στην Εύβοια με αποτέλεσμα την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο Νομό μας. 

Σε όλη την προεκλογική περίοδο οι θέσεις του ΚΚΕ συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και θετικό προβληματισμό ευρύτερων τμημάτων εργαζομένων, λαϊκών ανθρώπων, νέων, ανεξάρτητα αν έφθασαν και στην επιλογή του ΚΚΕ στην κάλπη. 

Το γεγονός αυτό αποτελεί σοβαρή παρακαταθήκη και για το λαό, αλλά και ευθύνη του ΚΚΕ, να αποτελέσει πιο ισχυρό εφαλτήριο αγωνιστικής συσπείρωσης μέσα στις γραμμές του εργατικού- λαϊκού κινήματος. 

Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη των 300.000 ψηφοφόρων του πανελλαδικά και το ποσοστό του 5,3% που του έδωσε ο ελληνικός λαός, με τους 15 εκλεγμένους βουλευτές του, για να υπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα. 

Θα αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων, για την ενδυνάμωση του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην αντεπίθεσή του απέναντι στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που θα συνεχιστεί από τη ΝΔ αλλά και τις νέες αυταπάτες που θα σπείρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου. 

Το ΚΚΕ θα καταθέσει τη δύναμη που του έδωσε ο λαός στην οργάνωση των αγώνων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στην ενιαία επίθεση κεφαλαίου, ΕΕ, ΝΑΤΟ. Θα οργανώσει τη λαϊκή αντεπίθεση για να ανοίξει ο δρόμος της πραγματικής ανατροπής, με την εργατική τάξη, το λαό στην εξουσία. 

Η ανταπόκριση και συμμετοχή των λαϊκών στρωμάτων σε αυτό το προσκλητήριο του ΚΚΕ, αποτελεί την καλύτερη και ουσιαστικότερη ψήφο εμπιστοσύνης στη δύναμή τους και προς όφελός τους. 

Ο βουλευτής του ΚΚΕ στην Εύβοια θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και τις σχολές, στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, στο πλευρό των εργατών και των εργατριών, της αγροτιάς, των επαγγελματιών και της νεολαίας, σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, για κάθε πρόβλημα και με κριτήριο τα λαϊκά δικαιώματα και ανάγκες. 

Τετάρτη 10 Ιούλη 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...