Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Επιμελητήριο Εύβοιας: Εκπαιδευτική αποστολή προγράμματος Erasmus +

Στα πλαίσια του προγράμματος «ERASMUS+» με τίτλο Σχεδίου «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει δύο (2) εκπαιδευτικές αποστολές:
στην Κύπρο για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 15/4/2018-26/4/2018 για 25 συμμετέχοντες. στην Ιταλία για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 12/5/2018-23/5/2018 για 20 συμμετέχοντες.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν: 

Α. Για Κύπρο: υπεύθυνοι ανθρωπίνου δυναμικού και εργαζόμενοι από μικρές επιχειρήσεις του τμήματος Υπηρεσιών- Εμπορίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας όπου θα γνωρίσουν τις διαδικασίες για απόκτηση δεξιοτήτων αναφορικά με τη διαχείριση της επιχείρησης και πρωτίστως με την αντιμετώπιση του πελάτη, την ανάπτυξη τη δημιουργικότητας και την εισαγωγή νέων ιδεών και εφαρμογών.

Β. Για Ιταλία: υπεύθυνοι ανθρωπίνου δυναμικού και εργαζόμενοι Κομμωτηρίων του τμήματος υπηρεσιών. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Εκπαίδευση/ επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής. επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. πολιτιστικές επισκέψεις.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι πιστοποιητικών: Europass Mobility & Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου. 

Το σχέδιο καλύπτεται από Επιχορήγηση του Προγράμματος ERASMUS+.  

Οι ημερομηνίες που προαναφέρονται είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων–δικαιολογητικών επικοινωνήστε με την κα. Κάντα Κωνσταντίνα ή τον κ. Μουτουσίδη Χρήστο στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221086452 ή στο website του Επιμελητηρίου Εύβοιας www.eviachamber.gr /Κατάρτιση – Εκπαίδευση.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων έως 23/02/2018 με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα (σε περίπτωση μη προσκόμισης όλων των δικαιολογητικών η αίτηση απορρίπτεται). 

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος
Αγιοστρατίτη Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...