Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου ευχαριστούν θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για χορηγία ενός projector.

Η μεταφορά του σχολείου μας στο νέο κτίριο έχει δημιουργήσει πολλές νέες ανάγκες οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μέσω
χορηγιών.


Ως γονείς και ως πολίτες θεωρούμε πρωτίστης σημασίας τη δημιουργία ενός σχολείου το οποίο αφενός θα εμπνέει τα παιδιά αφετέρου θα κινητοποιεί την φυσική επιθυμία τους για την κατάκτηση της γνώσης. 

Ονειρευόμαστε ένα σχολείο που θα είναι το πιο όμορφο μέρος στην πόλη, το πιο όμορφο σημείο συνάντησης των παιδιών με τη γνώση και την εκπαίδευση. Τα παιδιά αποτελούν μαζί ελπίδα και υπόσχεση για την ανθρωπότητα για αυτό ως κοινωνία οφείλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Το σχολείο χρειάζεται τη στήριξη όλων ώστε να αντέξει και να ανταποκριθεί στο ρόλο του για να μεταδώσει την γνώση αλλά και την παιδεία στο επίπεδο που μας αξίζει.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας και την χορηγία ενός projector με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας. 

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου

Πρόεδρος : Σοφία Παπανικολάου 
Ταμίας : Μαρία Τζένη
Γραμματέας : Κική Τζαναβάρη
Μέλος :Μαρία Τσούτη
Μέλος: Αρίστη Ζαρμπούτη

                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...