Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ευβοίας ο Σίμος Κεδίκογλου

«Το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών. Ο αγώνας μας είναι να ξυπνήσουμε ξανά την ελπίδα στους Έλληνες».

«Αντίπαλός μας δεν είναι η χειρότερη κυβέρνηση του τελευταίου αιώνα που χρησιμοποιεί τις χειρότερες πρακτικές της μεταπολίτευσης, αντίπαλός μας είναι η απελπισία στην οποία έχουν βυθίσει τους Έλληνες οι κυβερνώντες και ο αγώνας μας είναι να ξυπνήσουμε ξανά την
ελπίδα». 


Αυτό επεσήμανε ο Σίμος Κεδίκογλου στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ευβοίας και της ΔΗΜ Τ.Ο Χαλκίδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προβλέποντας, ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών. 

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης και ενότητας, «για να κάνουμε-όπως είπε – τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, γιατί είναι ο μόνος, που έχει σχέδιο για να έρθει η ανάκαμψη. Πρέπει όλοι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας , να παλέψουμε να φέρουμε ενωμένοι το αποτέλεσμα, γιατί απαιτείται αυτοδυναμία, χρειάζονται 151 βουλευτές. 

Αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό, το δείχνουν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις , γιατί πρέπει να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο, πρέπει να βγάλουμε την Ελλάδα από τον εφιάλτη της απλής αναλογικής»

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη δεσμευτεί σε συζητήσεις που είχαν, ότι στη λίστα με τα έργα απόλυτης προτεραιότητας της κυβέρνησής του εκτός από την παράκαμψη Χαλκίδας θα συμπεριληφθεί και ο κεντρικός οδικός άξονας της Εύβοιας, λέγοντας συγκεκριμένα: «είπα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι με αυτή τη δέσμευση εμείς θα φέρουμε και τρίτη έδρα στην Εύβοια. 

Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί, έχουμε τον καλύτερο αρχηγό, έχουμε το μόνο σωστό σχέδιο και θα καταφέρουμε και να τον κάνουμε πρωθυπουργό και να φτιάξουμε την Εύβοιά μας».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...