Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Συγκρότηση νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Στης 10/1/2018 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 19/12/2017, ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Νίκα Χαρά
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανέστη Σόνια
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Σκούρας Αρης 
ΤΑΜΙΑΣ: Κουρμπέτης Κωνσταντίνος
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μίχας Ιωάννης
ΜΕΛΗ: Δούνας Κώστας, Καπενεκάς Γιώργος 

Το Δ.Σ. σε αυτή την πρώτη συνεδρίασή του, αποφάσισε τα εξής: 

α. την προκήρυξη τρίωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας 9-12 την Δευτέρα 15/1/2018, ημέρα ψήφισης των μέτρων, συμπληρωματικά στις τρίωρες των ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ (8-11 π.μ. και 12-3 μ.μ) , ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι/ισσες, που επιθυμούν, να μεταβούν στο συλλαλητήριο των σωματείων στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα

β.τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης του κλάδου την Τετάρτη 17/1/2018 και ώρα 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, για να ενημερωθούμε και να οργανώσουμε την περαιτέρω αντίδραση μας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, μεγάλο μέρος των οποίων πλήττει και τον κλάδο των εκπαιδευτικών

γ.τη διενέργεια της ετήσιας εθελοντικής αιμοδοσίας της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας από τις 9-1:30 μ.μ. (μ. Ερίων και Δοξάκη)

δ. ψήφισμα συμπαράστασης για τη δίωξη της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι που κρατείται από τις ισραηλινές αρχές και συλλογή υπογραφών ενάντια στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσας του ισραηλινού κράτους από τις ΗΠΑ (συν. 2)

                    
                     Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ 
Η πρόεδρος                                        Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                          Άρης Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...