Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ευβοίας: H Νέα Δημοκρατία δεν αμφισβητεί την Ντόρα Μπακογιάννη

Η επιλογή του Προέδρου της ΝΔ να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς μέλη της οικογένειάς του, είναι μια επιλογή ευθύνης την οποία η παράταξη σέβεται στον απόλυτο βαθμό.

Ωστόσο, η οργάνωση της ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι, η απόφαση του προέδρου δεν είχε στόχο να μειώσει την προσφορά και την αξία της πρώην Υπουργού για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και αυτή ακριβώς είναι
και η θέση της Οργάνωσής μας. 

Είναι, σαφώς, ανθρώπινο να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες στην πολιτική, αυτό όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν να καταφέρεται εναντίον Υπουργών και στελεχών της παράταξης, όταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αναγνωρίζει στον απόλυτο βαθμό. 

Η κίνηση του προέδρου δεν ήταν μια κίνηση εσωστρέφειας. Τουναντίον. Η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται πυρετωδώς να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου και να βγάλει την χώρα από τις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και σε αυτή την προσπάθεια δεν χωράνε δηλώσεις μικροπολιτικής σε κανένα επίπεδο. 

ΝΕ ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ 





1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΕΥΒΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...