Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Σπουδαίος αγώνας για τον Ρουκλιώτη στις Σπέτσες - Στο finish κρίθηκε το χρυσό

Η αυλαία του ''spetses mini marathon 2017'' που πραγματοποιήθηκε από 6-8 Οκτωβρίου στις Σπέτσες βρήκε ξανά στο ίδιο μέρος όπως και πέρσι τον Γιώργο Ρουκλιώτη στο βάθρο των νικητών κλέβοντας την παράσταση σε ένα ακόμη  απαιτητικό αγώνα 5 χιλιομέτρων.
Οι Σπέτσες φαίνεται του ''πάνε'' του Γιώργου αφού και πέρσι είχε καταφέρει να ανέβει δυο φορές στην κορυφή στη ίδια διοργάνωση

Σε ένα αθλητικό event που αποτελεί θεσμό για τον αθλητισμό και προσελκύει κάθε χρόνο παγκοσμίου φήμης αθλητές, ο νεαρός Καρυστινός αθλητής, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, την διαρκή βελτίωση του σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες

Στα 5 χλμ. μετά από μεγάλη μάχη, και με τον νικητή να κρίνεται κυριολεκτικά στο finish, ο Ρουκλιώτης ήταν εξαιρετικός και με χρόνο 00:15:19 κατέλαβε τελικά την δεύτερη θέση, δεκαοκτώ δευτερόλεπτα (!) πίσω από τον Π. Δημόπουλο που έκοψε πρώτος την κορδέλα με 00:15:01.

Ως αθλητής ο Ρουκλιώτης που πρεσβεύει «Το αύριο των αθλητών» όπως ανέφερε και το μοτο-σλόγκαν ενός από τους μεγάλους χορηγούς στη παρουσίαση των αγώνων, και το ξέρει καλά αυτό, αντίπαλος του πλέον είναι, η ο κακός εαυτός του, η κάποιος τραυματισμός.

Έξαλλου για τον Γιώργο Ρουκλιώτη πριν ένα μήνα ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική σεζόν, και αυτός ήταν ο πρώτος του αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας, και τώρα ρίχνεται στα βαθιά..

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...