Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Επέκταση της σύνδεσης ΚΤΕΛ Ευβοίας με το αεροδρόμιο Ελ . Βενιζέλος

Για την επέκταση της σύνδεσης του ΚΤΕΛ Ευβοίας με το αεροδρόμιο Ελ . Βενιζέλος ενημερώνει η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας. Υπεγράφη συμφωνία επέκτασης δρομολογίων όπως ακριβώς ίσχυαν και το καλοκαίρι   και  χωρίς να περικοπεί κανένα. 

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, πως σήμερα η ΕΞΕ  και το πρακτορείο ΑΡΕΘΟΥΣΑ των ΚΤΕΛ, υπέγραψαν συμφωνία επέκτασης των 4  δρομολογίων μετ΄επιστροφής ΕΡΕΤΡΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ ---ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,  όπως ακριβώς ίσχυαν και το καλοκαίρι      (χωρίς να περικοπεί κανένα ). 

Αλλαξε η τιμή του εισιτηρίου από 15 και 17 ευρώ Χαλκίδα και Ερέτρια αντιστοίχως σε 17 και 20 ευρώ. Η συμφωνία αυτή ισχύει απο 17-10-2017 και λήγει στις 16-10-2018. Οι επιβάτες επιβιβάζονται και αποβιβάζονται  στην μεν Χαλκίδα σε κάποιο κεντρικό σημείο ( γραφεία Αρέθουσας) ,  κατα δε την διαδρομή Χαλκίδα- Ερέτρια επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στα ξενοδοχεία που θα διαμείνουν. 

Οι υπόλοιποι που επιθυμούν να πάνε σε ξενοδοχεία πιο απομακρυσμένων περιοχών αποβιαβάζονται στο λιμάνι της Ερέτριας, κοντά στην στάση των ΤΑΞΙ. 

Παρακαλώ θερμά όλους τους φορείς, τους συναδέλφους και φίλους να διαδώσουν και να στήρίξουν την προσπάθεια της Ενωσης μας, Σκοπός της είναι να καταστεί η Εύβοια ανταγωνιστική τουριστικά, μειώνοντας το κόστος μεταφοράς αφενός και αφετέρου παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες στους επισκέπτες της 

Σας επισυνάπτουμε και πάλι τα δρομολόγια όπως θα ισχύουν (τα ίδια όπως ήταν).

Η επιπλέον επιβάρυνση στα εισιτήρια αποφασίστηκε γιατί τα δρομολόγια δεν θα επιδοτούνται πλέον από την Περιφέρεια, οπότε έπρεπε να αυτορρυθμιστεί  η τιμολόγηση αυτών

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια και πάλι για την στήριξή της και την οικονομική συμβολή της, κατά το 1ο καθοριστικό τρίμηνο του εγχειρήματος,, γιατί  μας έδωσε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα πιλοτικά και  την ευκαιρία να το συνεχίσουμε δυναμικά.

Εκ μέρους της ΕΞΕ
Ο πρόεδρος
Μιλτιάδης Χέλμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...