Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήριο του Γυμνάσιου Μαρμαρίου

Ως τέως διευθύντρια του Γυμνασίου Καρύστου, ευχαριστώ πολύ τον κ. Λευτέρη Ραβιόλο, δήμαρχο του Δήμου Καρύστου και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την άψογη συνεργασία μας και ειδικά για τις προσπάθειες που έκαναν επί θητείας μου, να εξασφαλιστεί το χρηματικό ποσό από το ΥΠΠΕΘ για την ανακατασκευή της μόνωσης της οροφής των κτιρίων Γυμνασίου -ΕΠΑΛ Καρύστου.


Ευχαριστώ επίσης την κ. Γεωργία Τούρλα, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκ/σης του δήμου Καρύστου, για το ενδιαφέρον και την φροντίδα που επιδεικνύει για τα
σχολεία αρμοδιότητάς της.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Διγαλέτο και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας που προσφέρουν πρόθυμα της υπηρεσίες τους οσάκις τους ζητείται. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον υπάλληλο κ. Κεκεμπάνο Γεώργιο για την επισκευή στις τουαλέτες των μαθητών του Γυμνασίου Καρύστου και το βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σχολείου κατά το σχολ. έτος 2016-17.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα πρέπει όλοι ανάλογα με τις δυνατότητές μας να φροντίζουμε και να συντηρούμε την δημόσια περιουσία γιατί η ανόρθωση της Ελλάδας είναι υπόθεση όλων μας. Τα παραδείγματα αυτά πρέπει να μας ενθαρρύνουν και να μας εμπνέουν. 

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μαρμαρίου
Θεοδώρου Άννα-Ζωή
Μαθηματικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...