Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα ονόματα ανακοίνωσε η 'Επιμελητηριακή Μέλισσα'

Δέκα νέα ονόματα ανακοίνωσε ο συνδυασμός 'Επιμελητηριακή Μέλισσα' του Βαγγέλη Κούκουζα για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ευβοίας που θα διεξαχθούν στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 


▪ ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
▪ ΛΑΘΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
▪ ΜΠΑΡΜΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
▪ ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
▪ ΣΙΑΡΑΠΗ ΓΩΓΩ
▪ ΤΣΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
▪ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
▪ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
▪ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
▪ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι βιοτέχνες έπαγγελματίες της Εύβοιας,ξεκινήσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα για την διεκδίκηση των εκλογών του Επιμελητηρίου της Εύβοιας με μια αρχή,το Επιμελητήριο να είναι το σπίτι σας,το δικό σας όχυρό στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Επειδή οφείλουμε να το κάνουμε ισχυρότερο και χρήσιμο έργαλείο στην τοπική επιχειρηματικότητα ζητάμε απο ολους σας να συνδιαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμά μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια,το τι πρέπει να κάνουμε και πως να το κάνουμε.

Για αυτό λοιπόν σας καλούμε απο αύριο και μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2017 να στέλνετε στά maile.koukouzas@gmail.com και info@koukouzas.gr οποιαδήποτε σκέψη και πρόταση έχετε για τον θεσμό του Επιμελητηρίου.

Οι προτάσεις σας μαζί με τις δικές μας σκέψεις θα αποτελέσουν το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.Χωράνε ολες οι ιδέες και όλες οι προτάσεις. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!

Με εκτίμηση,
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ
Επικεφαλής του Συνδυασμού "Επιμελητηριακή Μέλισσα"

You might also like:













You might also like:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...