Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

«Πρέπει να είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα»

Σε συνεχή ετοιμότητα και εκλογική εγρήγορση κάλεσε να βρίσκονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην τακτική συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017. 

Στη συνεδρίαση εκτός από οργανωτικά ζητήματα  έγινε διεξοδική συζήτηση επί των μέχρι σήμερα πεπραγμένων και ενημερώθηκαν τα μέλη για την πρώτη σύνοδο των προέδρων των ΝΟΔΕ. Παράλληλα, συζητήθηκε ο σχεδιασμός του πλαισίου των δραστηριοτήτων της Οργάνωσης για το επόμενο διάστημα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή το πολιτικό μνημόσυνο στη Βουλή για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολιτική διορατικότητα, ευφυΐα  και αποφασιστικότητα που τον διέκρινε. 
Ενδεικτική, μάλιστα, ήταν η επισήμανση του Σίμου Κεδίκογλου σε ο, τι αφορά τα τελευταία σχόλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σχετικά με  τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το πλεόνασμα, καθώς-όπως είπε- αποτύπωσε με περιεκτικό τρόπο τη σημερινή κατάσταση, που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, αναφέροντας ότι, αν στο σπίτι σου σταματήσεις να πληρώνεις λογαριασμούς, θα σου μείνουν χρήματα και θα έχεις πλεόνασμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι νοικοκύρης, ούτε ότι έχεις λύσει το πρόβλημά σου.  
Ο Σίμος Κεδίκογλου στη συνέχεια, απευνόμενος στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε τόνισε, ότι αποστολή όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είναι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε να κρατήσουν ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.
Σημείωσε, επίσης, ότι είναι σημαντικό να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, καθώς δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκλογών, λέγοντας: «παρά το γεγονός οτι οι εκλογές προσδιορίζονται για τον επόμενο χρόνο, εντούτοις δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα, γιατί έχουμε απέναντί μας ανθρώπους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα αμετροέπειας, με ανθρώπους που φάσκουν και αντιφάσκουν και που ο μόνος στόχος του κ. Τσίπρα είναι να βρούνε την κατάλληλη συγκυρία για τη διεξαγωγή εκλογών, προκειμένου να μην μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο δικός μας στόχος είναι να ματαιώσουμε τα τεχνάσματα του κ. Τσίπρα και να μπορέσουμε και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να διεξάγουμε έναν αποτελεσματικό εκλογικό αγώνα. Δεν πρέπει να είμαστε ήσυχοι, πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...