Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ημερίδα εργασίας για τον τουρισμό της Εύβοιας

Κατόπιν της πρωτοβουλίας των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτήν κ Γ.Ακριώτη, Βουλευτήν κ. Α. Πρατσόλη και  τον  Γραμματέα Ν.Ε. Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Σιόλια, έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΞΕ κ. Μιλτιάδη Χέλμη σαν εκπρόσωπό της, κατά την οποίαν συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Μετά από μία σύντομη και περιεκτική συζήτηση για τα προβλήματα, που αφορούν το τουριστικό πεδίο της Εύβοιας και τα θέματα προβολής της, οι ως άνω εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν να γίνει μια ημερίδα εργασίας για τον Τουρισμό, με πολύ συγκεκριμένο και στοχευμένο πλαίσιο συζήτησης πάνω στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Η ημερίδα αυτή χρονικά τοποθετήθηκε προς το τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου 2017, στην οποία αποφασίστηκε να συμμετάσχουν α) βουλευτές του τόπου, β) εκπρόσωποι των Υπουργείων (Τουρισμού, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος) γ) της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας δ) Δήμων,ε) του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ζ) εκπρόσωποι σωματείων, συλλόγων Τουρισμού, η)  του ΚΤΕΛ και άλλων φορέων η ιδιωτών και εξειδικευμένων επιστημόνων, που εμπλέκονται με τον Τουρισμό.

Διευκρινίστηκε με απόλυτη σαφήνεια και εκφράστηκε η επιθυμία από όλους τους συμμετέχοντες στην συνάντηση αυτή, η ημερίδα να έχει στόχο να λύσει τα υπάρχοντα προβλήματα η να δρομολογήσει συντονισμένες ενέργειες των φορέων, για την προσπάθεια επίλυσης αυτών. Εχοντας τον απαιτούμενο χρόνο μέχρι την διοργάνωση αυτής, η ΕΞΕ  θα επικοινωνήσει με όλες τις περιοχές της Εύβοιας και τους φορείς της, ώστε να συγκεκριμενοποιήσει τα προβλήματα και να οργανώσει την ατζέντα της ημερίδας. Με αυτόν τον τρόπο η ημερίδα θα εστιάσει την συζήτηση στην θεματολογία της, θα κληθούν εξειδικευμένοι ομιλητές, που θα έχουν προετοιμαστεί να τοποθετηθούν επί των συγκεκριμένων θεμάτων, για να μπορέσει η ημερίδα να καταλήξει σε συμπεράσματα και αποφάσεις.

Τέλος η ΕΞΕ θέλει να ευχαριστήσει και να επιβραβεύση την πρωτοβουλία αυτή των βουλευτών κ. Ακριώτη, Πρατσόλη και του Γραμματέα  Ν.Ε της Εύβοιας κ Σιόλια και θα κινητοποηθεί άμεσα για την οργάνωση και επιτυχία της ημερίδας.

εκ μέρους του Δ.Σ της ΕΞΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...