Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Άγγελος Μαργέλης: Εδώ τα λέμε όλα! Άμεση απάντηση ΔΕΥΑΚΑ

''Προσπαθούμε όσο αντικειμενικά γίνεται, γιατί άνθρωποι είμαστε, να ενημερώνουμε τους Δημότες για ότι πράττει ή παραλείπει να πράττει η Δημοτική Αρχή.
Με ευχαρίστηση όμως θα αναρτήσουμε την απάντηση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚΑ, κ. Φ. Αναστασίου, ο οποίος απάντησε άμεσα στο έγγραφο που υποβλήθηκε σχετικά με την ποιότητα του νερού και την αξιοπιστία λειτουργίας του Α' Βιολογικού Σταθμού Κύμης.


Μαζί με τα αποτελέσματα που αφορούν την Δ.Κ.Κύμης μου εστάλησαν και άλλα αποτελέσματα δημοτικών διαμερισμάτων της Δ.Ε. Κύμης, τα οποία μετά από αίτημα των αρμοδίων μπορώ να τα διαβιβάσω. Ειδικά για Ανδρονιάνους, Βίταλο, Οξυλίθου, Ταξιαρχών και Καλημεριάνων.

Στην αρχή θα δημοσιεύσω την απαντητική επιστολή του κ. Φ.Αναστασίου, του οποίου τα στοιχεία που αναφέρει δεν σκοπεύω να αντικρούσω γιατί δεν έχω άλλα στοιχεία στην διάθεσή μου, αλλά γιατί δεν υπάρχει λόγος. Απλά θα αναφέρω ότι προσωπικά ως Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης, μέσω του Δήμου, είχα υλοποιήσει έλεγχο με εξαιρετικά αποτελέσματα.Περί Α΄Βιολογικού Σταθμού θα επανέλθω.

Ανεξάρτητα αυτών ευχαριστώ θερμά την ΔΕΥΑΚΑ για την άμεση απάντηση.

Στη συνέχεια παραθέτω την απαντητική επιστολή του κ. Φ. Αναστασίου και τις απαντήσεις από την εξέταση του νερού του εργαστηρίου.





































Άγγελος Μαργέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...