Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ιδρύθηκε μονιμο Θερινό Σχολείο «Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών» του Πανεπιστημιου Αιγαίου στη Σκύρο

Το πρόγραμμα «Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών» το οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 με τη συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου εγκρίθηκε ως ΜΟΝΙΜΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΣΚΥΡΟ !! στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την απόφαση 319/26.05.2017 (κωδικός 2862-17)


H ΣΚΥΡΟΣ κατακτά και κατακτιέται από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Η ΣΚΥΡΟΣ προστίθεται πλέον στη λίστα με τις περιοχές που το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ έχει ιδρύσει ΜΟΝΙΜΑ εκπαιδευτικά προγράμματα!

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την γιορτάζουμε με την πιο πρόσφατη επιτυχία της ομάδας ΣΚΥΡΟΣ! Στα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 βραβεύτηκε άλλο ένα δημιούργημα της ΧΡΥΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ, αυτό της «ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ» που υλοποιείται στη Σκύρο! και μάλιστα με την επισφράγιση των Ηνωμένων Εθνών.

Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζεται και φέτος με την πρακτική άσκηση των φοιτητών του στο Λιμάνι της Λιναριάς και υλοποιούμε και πάλι την Θερινή Περιβαλλοντική Κατασκήνωση, για παιδιά από 7-13 ετών !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...