Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ενημερωτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης – Αλιβερίου για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

Χθες Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κύμης – Αλιβερίου για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία στο Εργατικό Κέντρο Κύμης.

      
Από την πληρέστατη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση του ομιλητή κ. Γιάννη Β. Θεοδώρου, ενημερώθηκαν επαρκώς οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι ενδιαφερόμενοι για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Κοιν.Σ.Επ, τη διαδικασία για την ίδρυση και λειτουργία τους, τον τρόπο χρηματοδότησης και τις δυνατότητες ως εφαρμόσιμη εναλλακτική πρόταση, για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών. 

Επισημάνθηκαν οι θετικές αλλαγές στο νόμο 4430/2016   καθώς και το νέο στοιχείο που αφορά στο «Δίκαιο και Αλληλέγγυο Εμπόριο», και στοχεύει στην κατάργηση των μεσαζόντων.
      
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου κ. Μπαράκος και ο Γ.Γ. κ. Μαθιουδάκης, εκπρόσωποι συνεταιρισμών, μαζικών φορέων, συλλόγων και δημότες, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, αλλά και για το ενδιαφέρον τους για την Κοινωνική Οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...