Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Επίσκεψη στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Χαλκίδας

Την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε την Γενική Γραμματέα Ισότητας του Φύλου σ. Φωτεινή Κούβελα. Η ΓΓ Ισότητας του Φύλου επισκέφτηκε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Χαλκίδος (Δ/νση: Αγίου Παντελεήμονος και Πολυτεχνείου, Βασιλικό Χαλκίδας Τ: 2221 351827, 2221 351826, E: skg.xalkideon@0932.syzefxis.gov.gr) που υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Ισότητας του Φύλου και παρέχει δωρεάν νομική, ψυχολογική και σύντομα και εργασιακή στήριξη σε γυναίκες, ιδίως
θύματα βίας και κακοποίησης.


Συζήτησε με τις εργαζόμενες για το έργο τους εκεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία για το επόμενο διάστημα. 

Το βράδυ στο Ξενοδοχείο «Παλίρροια», συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση –συγκέντρωση του τμήματος ισότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τις δράσεις, νομοθετικές και άλλες, της Γενικής Γραμματείας ισότητας Φύλου για ζητήματα ισότητας φύλου στην δημόσια και ιδιωτική σφαίρα, για τις έμφυλες σχέσεις και για την συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και την εκλογή τους σε θέσεις αιρετών.

Την πολλή ενδιαφέρουσα και ζωντανή συζήτηση συντόνισαν ο συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Σιόλιας Νίκος και η υπεύθυνη του τμήματος ισότητας του φύλου Σίμωση Γεωργία .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές σ. Γιώργος Ακριώτης ,σ. Τάσος Πρατσόλης και η βουλεύτρια σ. Ζωή Λιβανίου , μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας και τις Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδος και απλοί πολίτες .

Στην πραγματοποίηση τις εκδήλωσης βοήθησαν πολύ οι συντρόφισσες –μέλη του τμήματος φύλου τις οποίες ευχαριστούμε θερμά 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...