Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Υπερήφανη η τοπική κοινωνία Ιστιαίας-Αιδηψού για την πορεία της Α.Ε. Απολλωνίου Ιστιαίας στην Γ΄ Εθνική

Με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια το φίλαθλο κοινό του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, παρακολουθεί την εξαίρετη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απολλωνίου Ιστιαίας, στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το σημερινό νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας επί του Θεσπρωτού με 2-1 παρακολούθησε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία χειροκρότησε θερμά την Α.Ε. Ιστιαίας, που κλείδωσε την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη της περιόδου. 


Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος, συγχαίρουν όλους τους παράγοντες της Α.Ε. Ιστιαίας και παροτρύνουν τις Δημότισσες και τους Δημότες να ενισχύουν την ομάδα μας, όσο μπορούν με την παρουσία τους στους αγώνες της. 

Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος έμπρακτης έκφρασης των συνολικών συγχαρητηρίων μας στους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας μας. 

Η Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας, αποτελεί σήμερα την καλλίτερη αθλητική βιτρίνα του Δήμου μας και ως εκ τούτου την έχουμε αλλά και μας έχει ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...