Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ενίσχυση απο την κοπή της πίτας του ειδικού σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Καμάρια Ιστιαίας

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε από το ΣΑΜΕΕ συνάντηση με σκοπό την διάθεση των εσόδων που προήλθαν από την εκδήλωση της κοπής της πίτας για την οικονομική ενίσχυση του ειδικού σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Καμάρια Ιστιαίας.

Στην εποχή της κρίσης που διανύουμε η κοινωνική αλληλεγγύη και οι πράξεις για το συνάνθρωπο είναι ιδιαίτερης σπουδαιότητας και προτεραιότητας ώστε να αναδείξουμε την κοινωνική συνοχή και τα ιδανικά που προάγουν την ανθρώπινη μας πλευρά. 
Ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κος Βαρελάς Βασίλειος τόνισε ότι τα άτομα με ειδικές δεξιότητες είναι ισότιμα μέλη μας με ειδικές ικανότητες. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία του παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Ιστιαία όπου παραδόθηκε επιταγή ποσού 4.416 ευρώ, στον Διευθυντή του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΕΚ) Καμαρίων Ιστιαίας κ. Κωνσταντινάκη Δαυϊδ. 

Το συγκεκριμένο εργαστήριο εγκαινιάσθηκε πριν μερικούς μήνες και ήδη στην Α΄ τάξη Γυμνασίου φοιτούν 10 μαθητές. Με το ποσό της χορηγίας θα καλυφθούν ανάγκες για τη λειτουργία του Κέντρου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ο πατήρ Ιωάννης Θάνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Χριστοφάκης,ο Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γούδας,η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας Μαρία Χόντζα και τα μέλη του Δ.Σ. Μαίρη Δημητροπούλου, Γκέλη Πετή, Ελένη Σωτηροπούλου, Θανάσης Κομποθανάσης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών Χριστίνα Σάμιαλη και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πευκίου Στρατής Κραβαρίτης.

Ο Πρόεδρος 
Βαρελάς Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...