Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 2ου Δημοτικού Καρύστου

Ενημέρωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου για τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821:

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το σχολείο μας τις επόμενες ημέρες, για τον εορτασμό  της επετείου της 25ης Μαρτίου:

- Την Τετάρτη  22  Μαρτίου 2017 και ώρα  5μ.μ. στο Γιοκάλειο Ίδρυμα θα πραγματοποιηθεί η τελική πρόβα της γιορτής ( αφορά τους μαθητές της Β΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης) .

- Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ.  στο Γιοκάλειο Ίδρυμα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου  με θέμα :
«ΤΟ  ΧΡΟΝΙΚΟ  ΤΗΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» 

 Θα είναι τιμή μας να την παρακολουθήσετε.

- Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017  οι μαθητές θα έρθουν το πρωί στο σχολείο κανονικά, χωρίς σάκες και θα πάμε στην πλατεία για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων των σχολείων στις 11:30 π.μ. περίπου. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εκεί εγκαίρως για να μην αγχώνονται οι μικρότεροι μαθητές.

- Το Σάββατο 25η Μαρτίου 2017   οι μαθητές από  Γ’  μέχρι και ΣΤ΄ τάξη  θα συγκεντρωθούν  στην αφετηρία των λεωφορείων  στις 9:15  , για να πάνε στην  εκκλησία . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρέλαση και θα παραλάβετε τους μαθητές από τη Δυτική παραλία Καρύστου.  

Οι   εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης  θα  παραλάβουν τους μαθητές από τους γονείς τους στο  Μπούρτζι ,  μετά το τέλος της ομιλίας στην πλατεία Καρύστου , για την παρέλαση. Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές στη Δυτική παραλία Καρύστου

Χρόνια  Πολλά !!!

Από τη ΔιεύθυνσηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...