Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Κοινωνικός ο σκοπός της εκδήλωσης κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Εύβοιας,που πραγματοποιήθηκε στην Ιστιαία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στην Ιστιαία η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Εύβοιας, καθώς η ανταπόκριση των εκπροσώπων των επαγγελματικών Φορέων αλλά και των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής υπήρξε εντυπωσιακή, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου για την περεταίρω ανάπτυξη της εξωστρέφειας του Φορέα. 

Την όλη ωστόσο επιτυχία αλλά και ιδιαιτερότητα της φετινής εκδήλωσης σφράγισε ο κοινωνικός χαρακτήρας που της αποδόθηκε, με την συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού υπέρ του
Ειδικού Σχολείου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Καμάρια. Μια πράξη συμπαράστασης στον ιδανικό στόχο του σχολείου να εκπαιδεύσει παιδιά με ειδικές και να προωθήσει την ισότιμη κοινωνική τους εξέλιξη, την αυτονομία και την ένταξη τους στην παραγωγική διαδικασία. 

Όπως τόνισε άλλωστε και στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Ιωάννης Λιονάκης, η εν λόγω ενέργεια μεταξύ άλλων είχε σκοπό να αναδείξει την κοινωνική αλληλεγγύη ως απαραίτητο συστατικό για την διαμόρφωση μιας ανώτερης και καθαρής κοινωνικής συνείδησης η οποία παραμερίζοντας μικροπολιτικές και διχόνοιες θα αναδεικνύει σε πρωτεύον σύνθημα το ΄΄ μαζί όλοι μπορούμε ΄΄ . 

Στο πλαίσιο της άψογης διοργάνωσης η διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με την προσπάθεια τους στα ευκταία αποτελέσματα της εκδήλωσης. Ευχαριστεί επίσης θερμά τους χορηγούς αυτής, …………..

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας καλεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17.00 σε Ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων αυτού, στην Χαλκίδα Ελ. Βενιζέλου 12, με θέμα ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ. Βασική εισηγήτρια του καίριου θέματος εν όψη και της κατάθεσης στη Βουλή του σχετικού νομοσχέδιου, θα είναι η κα Αφροδίτη Θαλασσινού Μηλίδου. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...