Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας για την συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση της Ουτρέχτης

Η Ενωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Κώστα Μπακογιάννη και τον. Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ Γιάννη Κοντζιά, για την συμμετοχή της Περιφέρειας μας στην έκθεση της Ουτρέχτης.

Ιδιαίτερα για τις προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη μας κ Κοντζιά να εξασφαλιστεί τη συμμετοχή μας στην έκθεση, εξασφαλίζοντας περίπτερο δικό της, ανεξάρτητα απο αυτό του ΕΟΤ, όταν ήταν αμφίβολο τον Ιανουάριο αν θα συμμετείχε ο ΕΟΤ. 

 Η έκθεση είχε μεγάλη συμμετοχή Ευβοέων συναδέλφων ξενοδόχων και υπήρξαν θετικά μυνήματα για την εξέλιξη της προσέλευσης τουριστών στην περιοχή μας, αποτέλεσμα μιάς πολύχρονης προσπάθειας της ΕΞΕ να ανοίξει τον προορισμό Εύβοια- Σκύρος στην Ολλανδική αγορά .

Ηταν φανερό και σε αυτήν την έκθεση, ότι το τουριστικό προφίλ του επισκέπτη έχει αλλάξει. Αναζητά πλέον οχι τους γνωστούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς (Μύκονος-Σαντορίνη κλπ) , αλλά περιοχές ήπιου τουρισμού με εναλλακτικές μορφές τουρισμού , που είναι ακριβώς αυτό που παρέχουν η Εύβοια και η Σκύρος. 

Η προσέλευση των Ολλανδών επισκεπτών ήταν αθρόα επιδεκνύοντας έντονο ενδιαφέρον για τις περιοχές μας. 

Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη μας κ Κοντζιά και η συνεχής ενημέρωση των επισκεπτών απο την κ Μαριάννα Λιάσκου και από τους συναδέλφους ξενοδόχους, έδωσαν την καλύτερη δυνατή εικόνα του τουριστικού μας προιόντος. 

Οι πληροφορίες από την Ολλανδική αγορά είναι ότι το 2017 θα είναι μία από τις καλύτερες χρονιές για τον τουρισμό για την Ελλάδα και πιστεύουμε αντιστοίχως θα συμβεί το ίδιο και με την Περιφέρειά μας

Τέλος πρέπει να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την συνεργασία ποιυ έχουμε με την Περιφέρεια, αφού μας στηρίζει στις επιλογές και στις προσπάθειες μας, για την προώθηση του τουριστικού μας προιόντος σε αξιόλογες αγορές. 

Θεωρούμε απαραίτητο να συνεχίσουμε την προσπάθεια να εμπλουτίζουμε τον προορισμό μας με δραστηριότητες, ώστε να εναρμονιστούμε με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναζητά ο σημερινός τουρίστας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...