Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Σίμος Κεδίκογλου: Οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία

Κάλεσμα συστράτευσης στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας , προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την κρίση, να ανορθώσουν την οικονομία και να δώσουν στην πατρίδα μας το μέλλον που της αξίζει απηύθυνε ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλκίδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη. 

Όπως επεσήμανε οι πολίτες εξαπατήθηκαν, αλλά τώρα η μόνη δύναμη που μπορεί με ασφάλεια να τους βγάλει από την κρίση είναι η

Νέα Δημοκρατία και αυτό γιατί εμπιστεύονται τη συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τώρα πια - τόνισε- λέμε λίγα και τα εννοούμε πλήρως. Σε ατό τον αγώνα πρέπει όλοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δεν είναι ένας αγώνας για την παράταξή μας, δεν είναι αγώνας της Νέας Δημοκρατίας, είναι ένας αγώνας Δημοκρατίας , είναι αγώνας για την πατρίδα μας και σε αυτόν δεν πρέπει να λείψει κανένας».

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε, επίσης, ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία ο λογαριασμός συνεχώς μεγαλώνει με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι δυνατότητες της επόμενης κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και το εφιαλτικό σενάριο να θέλουν να υλοποιήσουν τα σχέδια, που δεν τόλμησαν το καλοκαίρι του 2015 δηλ. με την Ελλάδα καταρρακωμένη, χρεωκοπημένη και διχασμένη να φέρουν το δίλημμα, «τι να το κάνεις το ευρώ άμα δεν έχεις φράγκο».

«Κοινώς- είπε χαρακτηριστικά- θέλουν να ακυρώσουν το σημαντικότερο επίτευγμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, το σημαντικότερο επίτευγμα του «εθνάρχη» του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την είσοδο, την παραμονή της Ελλάδας στην καρδιά της Ευρώπης. 

Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Τους φοβάμαι, γιατί αν είναι μεγάλη η ζημιά που κάνανε στην οικονομία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη η ζημιά που επιχείρησαν να κάνουν στη δημοκρατία μας. 

Δείτε τις επιθέσεις εναντίον των Ανεξάρτητων Αρχών, των Μέσων Ενημέρωσης εναντίον της ίδιας της Δικαιοσύνης, αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. 

Είναι ενδεικτικά τους πνεύματός τους, γι’ αυτό σάς λέω περιμένω τα πάντα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε αυτές τις επιθέσεις για το καλό της πατρίδας μας, για το καλό της Δημοκρατίας μας και θα τα καταφέρουμε γιατί και το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περνάει παντού. 

 Είπε ο Κωστής Χατζηδάκης για τις δημοσκοπήσεις. Το πιο σημαντικό στοιχείο από αυτές είναι, ότι έρχονται ψηφοφόροι από όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα. 

Από τη Χρυσή Αυγή μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ έρχονται ψηφοφόροι στη Νέα Δημοκρατία και πρώτη φορά ψηφοφόροι , γιατί κερδίζουμε τη μάχη ενάντια στο λαϊκισμό αριστερό και δεξιό, οι πολίτες εξαπατήθηκαν, αλλά τώρα καταλαβαίνουν και η μόνη δύναμη που εμπιστεύονται, που μπορεί να τους βγάλει με ασφάλεια από την κρίση είναι η Ν.Δ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...