Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Τα κτιριακά προβλήματα του ΕΕΕΕΚ Εύβοιας στη Βουλή

Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου, Κώστας Γαβρόγλου, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Δημήτρης Σεβαστάκης και Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα αναφορικά με τα προβλήματα στο ΕΕΕΕΚ Εύβοιας.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Λιβανίου, Κώστας Γαβρόγλου, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Δημήτρης Σεβαστάκης και Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή (Αρ. Πρωτ. 964/04.11.16) αναφορικά με τα πολλά κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το

ΕΕΕΕΚ στην Εύβοια.


Οι Βουλευτές στην ερώτησή τους τονίζουν την ακαταλληλότητα των αιθουσών, την μη διαμόρφωση του αύλειου χώρου, την κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους ακόμα και για την σωματική ακεραιότητα και την υγεία των μαθητών ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τις προσπάθειες της διεύθυνσης του ΕΕΕΕΚ που κατ’ επανάληψη έχει απευθύνει αιτήματα αντιμετώπισης των προβλημάτων στη κατ’ εξοχήν αρμόδια δημοτική αρχή εισπράττοντας πολλές υποσχέσεις και ακόμα περισσότερη αδιαφορία. 

Οι Βουλευτές καταλήγουν την ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών και Υποδομών ως εξής:

« 1. Δεδομένου ότι η αρμόδια γι αυτά τα θέματα δημοτική αρχή είτε αδιαφορεί είτε δεν είναι σε θέση να παρέμβει προς επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΕΕΕΕΚ Νομού Εύβοιας στη Χαλκίδα, πώς μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν; 

2. Πώς μπορεί να διασφαλιστεί ότι κάθε σχολείο ειδικά μάλιστα τα ΕΕΕΕΚ που απευθύνονται σε μαθητές ΑμεΑ θα έχουν υποχρεωτικά χρηματοδότηση από τις σχολικές επιτροπές των Δήμων σε ύψος που θα ανταποκρίνεται στις αντικειμενικά αυξημένες λειτουργικές τους ανάγκες;» 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...