Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Επιτυχής η ανοιχτή ομιλία - συγκέντρωση της Δημ.Τ.Ο Καρύστου σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ευβοιας

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κάρυστο η ανοιχτή ομιλία - συγκέντρωση που οργάνωσε η Δημ.Τ.Ο Καρύστου σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ευβοιας .

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βασίλης Οικονόμου ,Βουλευτής Επικρατείας της Νεας Δημοκρατίας. το θέμα της ομιλίας του ήταν " η μείωση της ανεργίας ως απαραίτητη προϋπόθεση στήριξης της Κοινωνικής
Ασφάλισης:

Μόνη λύση η Ανάπτυξη" . Τον κεντρικό ομιλητή πλαισίωσαν οι κύριοι Αναστάσιος Παπανικολάου τέως διοικητής του ΕΤΕΑ και ο καθηγητής Ξενοφών Βεργίνης , τέως διοικητής του ΟΓΑ. Οι Ομιλητές με τεκμηριωμένα και χαρακτηριστικά παραδείγματα παρουσίασαν την πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κοινωνική Ασφάλιση από την Πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Στην ομιλία, απεύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής Ευβοίας και τέως Υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, ενω παρευρέθηκαν επίσης : η κα Τζοβάνα Γκόγκου μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, οι πολιτευτές Ευβοίας κ. Βασίλης Δεμερτζής και Σίσσυ Λαϊου , ο κύριος Ιωάννης Ιωαννίδης τομεάρχης Ευβοίας της ΝΔ, ο κύριος Νικόλαος Φατούσης τομεάρχης Κορίνθου της ΝΔ, ο περιφερειακός σύμβουλος Ευάγγελος Κούκουζας, ο πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου ,εκπρόσωποι φορέων , μελη της ΝΟΔΕ Ευβοίας και των Δημ.Τ.Ο Καρύστου, Αλιβερίου, Κύμης και Χαλκίδας.

Ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Καρύστου Νικόλαος Παντελής, ευχαριστεί όλους τους πολίτες και τους φορείς που στήριξαν την προσπάθεια της Δημ.Τ.Ο. Καρύστου και ευχαριστεί τον κ. Πέτρο Ποδάρα για την Συνεχή Στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξε στο να γίνει η Ομιλία αύτη στην Καρυστο.

Με αφορμη την Ομιλία η Νέα Δημοκρατία τίμησε τους εκλεγμένους προεδρους των Δημ.Τ.Ο Καρυστου, Μαρμαρίου και Στυρέων ,για την προσφορά τους.





Με εκτίμηση
Τα μέλη της Δημ. Τ.Ο. Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...