Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ενημερωτική Ημερίδα, από τη Γεν. Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, στη Χαλκίδα, με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
- Προστασία και ενημέρωση ηλικιωμένων, για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης καθώς και

- Ενημέρωση ανηλίκων, για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο». 
Την Ημερίδα παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πολιτών και μαθητές Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος.

Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ενώ απηύθυναν επίσης χαιρετισμούς ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος – Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κκ. Χρυσόστομος, ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομού Ευβοίας, Γεώργιος Ακριώτης, o Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αργύρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας – Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων, Αικατερίνη Κυριάκου - Καλαμιώτη και ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευβοίας, Νικόλαος Ανέστης.

Τις θεματικές ενότητες της Ημερίδας ανέπτυξαν, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας , Αστυνομικός Διευθυντής, Γεώργιος Παπαπροδρόμου , μαζί με τον Ψυχολόγο, Γεώργιο Νάκο, της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο Υπαστυνόμος Β’ Γεώργιος Αλεξίου, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και οι Ψυχολόγοι, Μαγδαληνή Ελευθεριάδη και Βάσω Χριστοπούλου.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι Θρησκευτικών, Πολιτικών, Στρατιωτικών και Δικαστικών Αρχών, της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων και Συλλόγων, καθώς επίσης Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων αποστράτων.

Σημειώνεται ότι η προστασία των ηλικιωμένων, μαθητών και σχολείων, βρίσκεται μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και εντάσσεται στον κεντρικό πυρήνα του ενδιαφέροντός της.

Άλλωστε, η σημαντικότερη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, είναι η προστασία των συνανθρώπων μας και η δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...