Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Συμεών Κεδίκογλου: Να τελειώνει το παραμύθι...

Με έκπληξη διάβασα στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, ανάμεσα στα άλλα να αναφέρεται στην ίδρυση του ειδικού σχολείου Β. Ευβοίας από την παρούσα κυβέρνηση (αρχικά στο Ν.Πύργο που είχαμε κάνει και το ειδικό δημοτικό και μετά από απόφαση του δήμου στα Καμάρια).

Και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι έγινε επί των ημερών μου στο υπ. Παιδείας, η απουσία δικού τους έργου και το ψέμα που τους έχει γίνει δεύτερη φύση τους οδηγεί να καπηλεύονται επιτεύγματα άλλων, πράγμα αστείο και
χυδαίο μαζί. 


Κάντε και κάτι μόνοι σας κύριοι, δε σταμάτησαν να υπάρχουν προβλήματα! Αναγκάζομαι να επανέλθω λοιπόν για δεύτερη φορά, δημοσιεύοντας απόσπασμα από το εξασέλιδο έγγραφο ίδρυσης των ΕΕΕΕΚ (εργαστήρια ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης) στην Εύβοια εκείνη τη χρονιά (2014) ανάμεσα στα άλλα σχολεία στην υπόλοιπη χώρα. Για να τελειώνει το παραμύθι.

Σαν δικαιολογία έχουν μόνο ότι είναι τόσο άσχετοι ώστε να μπερδεύουν τη διαδικασία ίδρυσης ενός σχολείου με την τυπική έκδοση ΦΕΚ που ακολουθεί. Αυτά και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω για τρίτη φορά. 

Συμεών Κεδίκογλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...