Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Σύλληψη 33χρονου στη Χαλκίδα για κλοπές και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ενώ όπως προέκυψε είχε διαπράξει, το τελευταίο διήμερο, (4) διαρρήξεις οχημάτων

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, συσκευή ράδιο – cd και
μικροποσότητα κοκαΐνης

Συνελήφθη, χθες (19-11-2016) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από διενέργεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος, μία κλεμμένη συσκευή ράδιο – cd, καθώς και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το τελευταίο διήμερο (18/19-11-2016), είχε διαπράξει τρεις (3) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Ο συλληφθείς, σε όλες τις περιπτώσεις, έθραυσε τα παράθυρα των ανωτέρω οχημάτων και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των παθόντων, καθώς και την προαναφερόμενη ηλεκτρονική συσκευή.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος, ως μέσο διευκόλυνσης της διάπραξης των κλοπών, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...