Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ρώσοι χάκερ έβγαλαν τα άπλυτα... της WADA - Ντοπέ κορυφαίοι Αμερικάνοι αθλητές στο Ρίο

ʻʻΔιαρροή εγγράφων της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ μετά από κυβερνοεπίθεσηʼʼ
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο παγκόσμιος αθλητισμός από την ώρα που βγήκε στον «αέρα» λίστα κορυφαίων   Αμερικάνων ντοπέ αθλητών που παραμένουν στα... συρτάρια της WADA, αλλά δεν τιμωρούνται...

Η ομάδα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ως «διεθνής ομάδα χάκερ», Fancy Bears, δημοσίευσε στο twitter έγγραφα τα οποία ισχυρίζεται ότι απέκτησε διεισδύοντας στο σύστημα της WADA. 

Σύμφωνα με αυτά, οι πλέον διάσημες αθλήτριες των ΗΠΑ έχουν βρεθεί θετικές σε ελέγχους αντιντόπινγκ, όμως υπήρξε συγκάληψη προκειμένου να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ανάμεσά τους, οι αδελφές Σερένα και Βένους Γουϊλιαμς, η σούπερ σταρ της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς και η παίκτρια του WNBA, Ελένα Ντελε Ντον.

Η αμηχανία της WADA είναι έκδηλη. Στην πρώτη επίσημη αντίδραση που εκδόθηκε πολλές ώρες μετά τη δημοσίευση των ονομάτων, δεν υπάρχει διάψευση! Η Παγκόσμια Υπηρεσία Αντιντόπινγκ αναφέρει απλώς ότι πρόκειται για Ρώσους και όχι για διεθνή ομάδα χάκερ. «Καταδικάζουμε την κυβερνο-επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ως στόχο να υποβαθμίσει τη WADA και το παγκόσμιο σύστημα αντι-ντόπινγκ. Εχουμε ήδη ενημερωθεί από τις αρχές ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις προέρχονται από τη Ρωσία»


πηγές euro2day│gazzetta│topontikifancybear.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...