Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Στην περιοχή του Μαντουδίου ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Το Σάββατο 21 Μαΐου, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Ποδάρας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Θεματικού Τομέα Αγροτικού της ΝΟ.Δ.Ε., Γιώργο Μήλιο, επισκέφθηκε την περιοχή του Μαντουδίου, και μίλησε σε συγκέντρωση πλήθους στελεχών του κόμματος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Στροφυλιάς.
Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας μετέφερε το κάλεσμα του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για διαρκή εκλογική ετοιμότητα και το μήνυμά του για ένα κόμμα ανοιχτό, κοντά στην κοινωνία, στο οποίο όλα τα στελέχη, η βάση και οι τοπικές κοινωνίες θα
έχουν ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών. 

Στην ίδια συγκέντρωση, ο κ. Μήλιος ενημέρωσε για αγροτοδασικά θέματα (δασικές υλοτομίες, κλπ.), ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους κατοίκους της περιοχής και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις. 

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας παραβρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, όπου ενημέρωσε τα μέλη για τις οργανωτικές αλλαγές που δρομολογεί η κεντρική διοίκηση του κόμματος, τόνισε τη σημασία που δίνει στην ουσιαστική λειτουργία των οργανώσεων της ΝΔ κοντά στις τοπικές κοινωνίες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...