Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τελετή απονομής βραβείων του 4ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας

Στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην Λιβαδειά, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, η απονομή των βραβείων, με την οποία ολοκληρώθηκε ο 4ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας, τον οποίο διοργανώνουν εδώ και 4 χρόνια τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Πολύτιμος αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία αγκάλιασε το εγχείρημα και διέθεσε ανθρώπινους και υλικούς πόρους για την επιτυχία του. Επίσης, σημαντική ήταν η συνδρομή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας αλλά και των τοπικών Δευτεροβάθμιων Εκπαίδευσης και των ΚΕΣΥΠ, ενώ εφέτος, για πρώτη φορά, η διοργάνωση του
διαγωνισμού τελούσε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Στην τελική φάση του διαγωνισμού προωθήθηκαν δεκατρείς εργασίες, οι οποίες συγγράφηκαν από μαθητές και μαθήτριες της Στερεάς Ελλάδας. Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού και με την παρουσία περιφερειακών και τοπικών αρχών και φορέων αποδόθηκαν τα βραβεία, τα οποία περιλάμβαναν και χρηματικά έπαθλα. 

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κος Λιονάκης Ιωάννης, απένειμε το πρώτο βραβείο υπογραμμίζοντας ότι: ‘’ H παιδεία εκφράζει την ελπίδα και την προοπτική μιας κοινωνίας και εξασφαλίζει το μέλλον της. Η επιχειρηματικότητα αποτελεί τη μόνη λύση στην σημερινή ελληνική οικονομική πραγματικότητα.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συνδέει την παιδεία με την επιχειρηματικότητα επενδύοντας συνειδητά στην νέα γενιά στηρίζοντας την. Το στοίχημα είναι η δημιουργία επιχειρηματικής συνείδησης στους νέους ανθρώπους ’’. 




ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...