Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τη στήριξή τους στους απεργούς του «Ζούρα» εξέφρασαν Σωματεία και Ομοσπονδίες


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους του ομίλου «Ζούρα», που βρίσκονται από τις 14 Νοέμβρη σε απεργία και διεκδικούν καταβολή δεδουλευμένων, ανάκληση απολύσεων, υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κ.ά.,
πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Χαλκίδα.


Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν πλήθος Σωματείων και Ομοσπονδιών τόσο από την Εύβοια, όσο και από την Αττική, καθώς και αντιπροσωπεία της ΕΓ του ΠΑΜΕ. Την αλληλεγγύη του Μετώπου εξέφρασε ο Αλέκος Περράκης, μεταφέροντας και τα μηνύματα αλληλεγγύης από την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.

Τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Γάλατα - Τρόφιμα - Ποτά εξέφρασε ο πρόεδρός της Μανώλης Καραντούσας, την ανάγκη να ενισχυθεί ο αγώνα τόνισε εκ μέρους της Γραμματείας Εύβοιας του ΠΑΜΕ ο Σπύρος Λόξος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκε οικονομική και υλική βοήθεια για τους απεργούς.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του «Ζούρα», όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Γιάννης Τζαβάρας, πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου, τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας και ότι αφορά όλους τους εργαζόμενους συνολικά του κλάδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...