Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ημερίδα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τον (Νόμο Κατσέλη) και την ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ συνδιοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα :‘’ ΝΟΜΟΣ 3869/2010 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ‘’.

Ο εν λόγω νόμος είναι γνωστός και ως «Νόμος Κατσέλη».Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 18,00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας (Χαλκίδα, Ελευθ. Βενιζέλου 12 - 2ος Όροφος), στα πλαίσια κοινής πρωτοβουλίας των δύο Φορέων για την ενημέρωση των

μελών τους. 


Βασικός Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Σπυράκος, Πρόεδρος της Ένωσης Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή, Δικηγόρος, πρώην Γ.Γ. Καταναλωτή. 

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας θα υπάρξει η δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν οργανωμένα και έγκυρα για όλες τις δυνατότητες που τους παρέχονται για την καλύτερη προστασία της περιουσία τους - όσο θα ισχύει ο ευεργετικός νόμος Κατσέλη - αφού σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις του νόμου μπορούν πλέον να υπαχθούν και οφειλές των επαγγελματιών και των μικροεμπόρων, τόσο σε Τράπεζες όσο και σε Ασφαλιστικά ταμεία (ΟΑΕΕ, ΙΚΑ κλπ) καθώς επίσης και προς την Εφορία. Θα διευκρινιστούν όλα τα σχετικά με το νόμο θέματα και ερωτήματα, όπως τι ισχύει σήμερα, ποιοι μπορούν να υπαχθούν, τι πρέπει να γίνει για όσους έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση ενώπιον του Ειρηνοδικείου κλπ. 

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, καλούν τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παραστούν στην Ημερίδα. 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...