Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Τρεις συλλήψεις σε περιοχές της Χαλκίδας για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, χθες (21-09-2015) απογευματινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας , τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 36 & 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από
έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 38χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε ομοίως από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 36χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τέλος στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και ένα δισκίο φαρμακευτικού σκεύασματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...