Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το Επιμελητήριο αναζητά Χορηγούς Επικοινωνίας

Το Επιμελητήριο Ευβοίας, ως θεσμοθετημένος γνωμοδοτικός σύμβουλος της πολιτείας και ως θεσματοφύλακας των συμφερόντων της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Νομού Ευβοίας, σχεδιάζει την υλοποίηση Ημερίδας στη Χαλκίδα στις 07/06/2015 ημέρα Κυριακή στο ξενοδοχείο Lucy με θέμα «ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ- ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ».

Οι Ομιλητές θα είναι από Υπουργείο Τουρισμού, Πανεπιστήμια Πειραιά και Αιγαίου, ΣΕΤΕ, ΕΟΑΕΝ, INSULEUR, Εκπρόσωπος της GOOGLE, Εταιρία Υδροπλάνων & Τοπικοί Φορείς που θα αναλύσουν την Δυναμική του Τουρισμού της Εύβοιας. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο ανθεκτικούς τομείς ενάντια στην κρίση, έναν πυλώνα ανάπτυξης, ανάκαμψης και ανταγωνισμού όχι μόνο για τις εθνικές οικονομίες αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη συνολικά πραγματοποιεί την παρούσα Ημερίδα. 


Η εισαγωγή της καινοτομίας και τον εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Εύβοια, που χαρακτηρίζεται από το παραδοσιακό προϊόν που προσφέρει, μπορεί να του προσδώσει ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα αφού αποτελεί μοναδική ευκαιρία διαφοροποίησής του από τους ανταγωνιστικούς του προορισμούς. 

Πιστεύουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, όλοι οι Φορείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να λειτουργήσουμε για το κοινό καλό του τόπου μας. 

Με τη παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε να γίνετε χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης. 

Με τη συμμετοχή σας ως χορηγού της Ημερίδας απολαμβάνετε Παρουσίαση του εταιρικού logo στις Αφίσες, Πανό, στις παρουσιάσεις της Ημερίδας καθώς επίσης και στο link της Ημερίδας που βρίσκεται στο site του Επιμελητηρίου. 

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως χορηγός στην Ημερίδα παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε απαντητική επιστολή στα emails: info@eviachamber.gr & kokkalas@eviachamber.gr μέχρι 26/05/2015. θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις επόμενες ενέργειες. Σε περίπτωση που έχετε προτάσεις και ιδέες αναφορικά με τη χορηγία, παρακαλούμε μη διστάσετε νε έρθετε σε επαφή μαζί μας. 

Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση (για περισσότερες πληροφορίες Κοκκάλας Νίκος 2221023510). 

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...