Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.
Για τον σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ηλεκτρονικό μητρώο για όσους συμμετέχουν στους διαγωνισμούς ώστε να μην χρειάζεται να καταθέσουν και πάλι τα δικαιολογητικά τους για να συμμετάσχουν σε νέο επικείμενο διαγωνισμό.

Παράλληλα οι ενστάσεις πλέον θα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά Ειδικότερα στο ΑΣΕΠ μετά την ψήφιση απο την βουλή των παρακάτω διατάξεων θα τηρείται αρχείο, ανά διαδικασία και ανά συμμετέχοντα, σε ηλεκτρονική μορφή και έντυπη μορφή, με τα στοιχεία και τυχόν σχετικά δικαιολογητικά των συμμετεχόντων στις διαδικασίες αρμοδιότητάς του.

Ο χρόνος τήρησης του αρχείου, η διάκριση ανάμεσα στα στοιχεία που θα καταγράφονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και όσα θα τηρούνται έντυπα καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας καταστροφής των επιμέρους αρχείων, καθορίζονται με κανονιστική απόφαση της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως…συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...