Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα του Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας Μπάμπη Καραβά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
''Σαν σήμερα, στις 25 Μαρτίου του 1821, ξεκινούσε ο Απελευθερωτικός Αγώνας των Ελλήνων. Οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν για την Ελευθερία έχοντας για βασικό τους όπλο την Ενότητα και την μεγάλη δίψα τους για Ελευθερία και Ανεξαρτησία.
Η Ημέρα αυτή μας διδάσκει πως αν έχεις έναν στόχο ,θάρρος και αποφασιστικότητα, τελικά, τον πετυχαίνεις παρά τις όποιες δυσκολίες, τους τεράστιους κόπους και ανυπολόγιστες θυσίες.
Η χώρα μας διανύει τον 7 χρόνο μια βαριάς και επώδυνης κρίσης. Μιας κρίσης που πλήττει τους εργαζόμενους ,τους μικρομεσαίους ,τους συνταξιούχους ,τους αγρότες και κυρίως τους νέους της πατρίδας μας. 



Ο ελληνικός λαός πρέπει να αντλήσει δύναμη και έμπνευση από την σημερινή Επέτειο, στην προσπάθεια του για την ανόρθωση της χώρας μας. Χρειάζεται ένας στόχος ανάκτησης της οικονομικής αξιοπιστίας και ισοτιμίας που θα μας οδηγήσει μετά από επτά χρόνια ύφεσης και ανεργίας στην οριστική έξοδο από το μνημόνιο. Για να ολοκληρωθεί αυτός ο εθνικός μας στόχος χρειάζεται ΕΝΌΤΗΤΑ και ΟΜΟΨΥΧΊΑ όπως τότε.

Σήμερα που αποδείχθηκε περίτρανα πως υπάρχει μόνο ένας ασφαλής δρόμος για την έξοδο από την κρίση μακριά από ψευδαισθήσεις και ανύπαρκτα εναλλακτικά σενάρια του παρελθόντος οφείλει το σύνολο του πολιτικού κόσμου να μας διασφαλίσει το αυτονόητο..την Εθνική μας Ενότητα.

Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, ανήκει σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεπερνάμε τις δυσκολίες και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον!! Ένα μέλλον που δικαιούμαστε και αξίζουμε όλοι... 


Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας
Μπάμπης Καραβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...