Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο Μαυρογιαλουρισμός ποτε δεν πεθαίνει

Ο υπ. Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης "στέλνει" μέσα στις γιορτές και προεκλογικά την επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου του, Αν. Ρόβα, στην Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες για μια τριετία με μισθό 72.000 ευρώ το χρόνο, ήτοι 6.000 ευρώ το μήνα
σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real news της Κυριακής.
«Εμβληματικό της υποκρισίας και της διαφθοράς» όλων αυτών των χρόνων η απόσπαση της γραμματέας του κ. Χαρδούβελη ήταν το σχόλιο του Στ. Κούλογλου στον ΣΚΑΙ σημειώνοντας αναφερόμενος στο δημοσίευμα ότι συμβολίζει ακριβώς τη διαφθορά και τα ρουσφέτια που χαρακτηρίζουν τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Ο Μ. Κεφαλογιάννης ψέλλιζε κάτι περί έλλειψη στοιχείων και άγνοιας αλλά η απόφαση είναι δημοσιευμένη στη Διαύγεια.

Σύμφωνα με τα pdf της απόφασης από την Διαύγεια, ο υπ. Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης όρισε τη γραμματέα του στις ελληνικές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απόσπαση με τη διαδικασία κατεπείγοντος με μισθό 72.000 ευρώ. Τέσσερις υπουργοί κινήθηκαν ταχύτατα μέσα στις γιορτές για να υπογράψουν την απόφαση της απόσπασης, Ευαγ. Βενιζέλος, Γκ. Χαρδούβελης, Κυρ. Μητσοτάκης. Ο Χρήστος Σταϊκούρας επικυρώνει την απόφαση των τριών υπουργών με την υπ. Αρ. 2/98791 και δίνει έγκριση για την εκταμίευση 72.000 ευρώ το χρόνο ήτοι 6.000 ευρώ το μήνα ως μισθό στην κ. Αν. Ρόβα για την απόσπασή της ενώ ταυτόχρονα εγκρίνονται και τα έξοδα μετακόμισής της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real news της Κυριακής «η απόφαση, που δημοσιεύτηκε νωρίς το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2014 στη Διαύγεια, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, επικυρώνει ότι η Αν. Ρόβα από τη γραμματεία του υπουργού Οικονομικών θα βρεθεί στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης έως και το τέλος του 2017, με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ, τα οποία θα πληρώνει το ελληνικό κράτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...