Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Την κατανόηση ζητά ο Δήμος

Ο Δήμος Καρύστου σας ενημερώνει ότι  λόγω των έντονων χιονοπτώσεων σε όλη την έκταση του Δήμου μας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, παρακαλούνται οι κάτοικοι να περιορίζονται μόνο σε μετακινήσεις έκτακτης ανάγκης. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καρύστου και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας βρίσκεται σε επιφυλακή!
Ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των συνδημοτών μας κι ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες χωματουργικών μηχανημάτων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του και καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας αλλα και  όλους όσους προσπαθούν με αυτές  τις δύσκολες συνθήκες να αντιμετωπίσουν άμεσα τα ζητήματα που προκαλεί η κακοκαιρία .

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από την κατανόηση μας, καλό θα ήταν να αιτηθεί περαιτέρω βοήθεια από την Περιφέρεια και να κηρύξει τον Δήμο Καρύστου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτή τη στιγμή τα μισά χωριά του Δήμου μας είναι αποκλεισμένα και αρκετά χωρίς ρεύμα, ενώ η κακοκαιρία θα επιδεινωθεί. Είπαμε καλή η επικοινωνιακή πολιτική στο φεϊσμπουκ, αλλά καλύτερη η αποτελεσματική αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...