Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Συνάτηση του Προέδρου της ΕΞΕ με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα τουρισμού, κ. Ηλία Σανίδα, συναντήθηκε χθες Δευτέρα 19/1, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, κ. Μίλτος Χέλμης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Περιφέρεια, ο κ. Χέλμης εξέθεσε τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι του νομού και επιπλέον παρουσίασε τις προτάσεις τους για το σχέδιο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας, η κατάρτιση του οποίου ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες.

Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για τις πιο ενδεδειγμένες δράσεις που πρέπει να δρομολογηθούν εντός των πλαισίων συνεργασίας Περιφέρειας και επαγγελματιών του τουρισμού, όπως για παράδειγμα η διοργάνωση εκδηλώσεων για be to be ραντεβού στο εξωτερικό, η διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης και η συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού.

Η Περιφερειακή Αρχή ενημέρωσε τον πρόεδρο για τις προσπάθειες που καταβάλει προκειμένου να συμμετάσχει στην έκθεση του Τελ Αβιβ, του Βελιγραδίου, του Βερολίνου και της Μόσχας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για στενή συνεργασία, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Εύβοια ειδικότερα και στη Στερεά Ελλάδα γενικότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...