Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΝΝΕΥΒ - Το υπουργείο κωφεύει και αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου μας

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις ελλείψεις σε ιατρικό κυρίως προσωπικό του Νοσοκομείου μας με συνέπεια να υπάρχει δυσκολία και ανασφάλεια στην κατάρτηση του προγράμματος εφημέρευσης ολων των τμημάτων.

Επίσης η αδυναμία να καλύπτουν τον μήνα αρκετά τμήματα όπως το Παιδιατρικό,το Γυν/κο-Μαι/κο,το ΩΡΛ,το Ουρολογικό,το Οφθαλμολογικό και σύντομα και άλλα τμήματα όπως το Ορθοπαιδικό και Χειρουργικό είναι πλέον εμφανής και πραγματική.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ έχει επισημάνει διαχρονικά το θέμα με
αναρρίθμητες παρεμβάσεις,ανακοινώσεις και υπομνήματα τόσο δημόσια στα ΜΜΕ, όσο και στα όργανα που μετέχει με εκπροσώπους της. 



Το υπουργείο κωφεύει και αδυνατεί να δώσει λύση.Καλούμε τους τοπικούς φορείς , τον Ιατρικό Σύλλογο, το Εργατικό Κέντρο ,την Δημοτική Αρχή την Περιφέρεια ,τους τοπικούς βουλευτές,να πιέσουν το Υπουργείο να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των τμημάτων του Νοσοκομείου μας.

Η αδιαφορία και η ραστώνη των ανωτέρων μαζικών φορέων είναι διαχρονικά απαράδεκτη και έχει και αυτή συμβάλλει με τον τρόπο της στην υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.

Ο λαός σοφά λέει ότι ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη, και αν ολοι οι παράγοντες της τοπικής κοινωνίας δεν ενδιαφερθούν για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου,η υπόθεσή του ,και συνεπώς οι υπηρεσίες δημόσιας Υγείας που παρέχει θα υποβαθμίζονται συνεχώς!

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...