Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δέσμευση για ένταξη στο εθνικό πρόγραμμα επενδύσεων,η αποκατάσταση σπηλαιώσεων της Παραλίας Χαλκίδας

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, για την αντιμετώπιση και χρηματοδότηση των σπηλαιώσεων της παραλίας Χαλκίδας.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε προφορικά, πως θα εντάξει το έργο στο Εθνικό Πρόγραμμα Επενδύσεων για το 2015, αναθέτοντάς το στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με χρηματοδότηση ύψους 2,5εκ. ευρώ, όπως προβλέπεται από τις επικαιροποιημένες μελέτες του έργου, που εκπονήθηκαν με ευθύνη του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας.

Ο βουλευτής της Εύβοιας, αφού χαιρέτησε τη δέσμευση του Υπουργού, ζήτησε να παρασχεθεί και γραπτή επιβεβαίωση της δέσμευσης. Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων δήλωσε πως σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων θα απαντήσει γραπτώς και τεκμηριωμένα για τις παραπάνω δεσμεύσεις.

Παράλληλα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε την επίσπευση των εργασιών στην παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας, ώστε να αποκατασταθεί κατά το δυνατόν συντομότερα η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...