Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας-Βοιωτίας - Ανάκληση απόλυσης

Επιστρέφει στην εργασία της στο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ (Σουλιώτης) η συνάδελφος που απολύθηκε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.
Η εργοδοσία παρουσιάστηκε στην επιθεώρηση εργασίας (25/08/2014) ισχυριζόμενη ότι έγινε λάθος!!! Είναι ένα από τα πολλά «λάθη!!!» που κάνουν οι εργοδότες τα οποία όμως όλως τυχαίως είναι πάντα σε βάρος των εργαζομένων!!!


Το σωματείο μας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι της συναδέλφου καλώντας την να μην το αφήσει. Μαζί με το σωματείο να διεκδικήσει την
ακύρωση της απόλυσής της, να διεκδικήσει το δίκιο της.

Μόνο έτσι μπορεί να μπει φρένο στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας. 

Η οργάνωση των εργαζομένων, στην επιχείρηση, στον κλάδο, σε όλη την εργατική τάξη απέναντι στους βιομήχανους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, το κράτος τους, την Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ. Όσο αυτή η οργάνωση θα δυναμώνει, τόσο πιο εύκολα θα λύνονται καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν μέσα στους χώρους δουλειάς, τόσο πιο εύκολα θα κατανοείται από περισσότερους εργαζόμενους ότι έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που ζούμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να οργανωθούν στους εργασιακούς τους χώρους, να συσπειρωθούν στον κλάδο, να γραφτούν και στο κλαδικό σωματείο μας.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...