Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα προβλήματα των Πτηνοτρόφων Ευβοιας

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Καρασμάνη Γιώργο και με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Κουκουλόπουλο Πάρη  συναντήθηκε την Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 ο βουλευτής Εύβοιας της, ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Πτηνοτρόφων Ελλάδας κ Αγγελάκη Θάνου και του νεοεκλεγέντα Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κελαϊδίτη Γιώργου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν   στην ορθή εφαρμογή του νόμου περί πανωτοκίων και στην αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων του πτηνοκτηνοτροφικού κλάδου,  τα οποία  δόθηκαν για την  κάλυψη των ζημιών από τη γρίπη των πτηνών και για την επιδότηση των ζωοτροφών.
Μεταξύ άλλων,  τονίστηκε  η ανάγκη διεύρυνσης των κριτηρίων του νόμου 4235/2014 και του  σωστού  επαναπροσδιορισμού των οφειλών από τα πανωτόκια  με βάση και τις ομόφωνες αποφάσεις του Νομικού  Συμβουλίου του Κράτους, που αφορούν στις καταβολές του ελληνικού Δημοσίου στην ΑΤΕ για την κάλυψη μέρους των οφειλών, για  να μην οδηγηθούν στην οικονομική καταστροφή και τον αφανισμό οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό και στον κλάδο και που αποτελούν το 50% της εθνικής παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...