Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Συνεργασία Ακαδημιών ΠΑΕ ΑΕΚ - Α.Σ.ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ

Ανακοίνωση συνεργασίας ακαδημιών ΠΑΕ ΑΕΚ-Α.Σ.ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ 

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώθηκε επίσημα η ένταξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου της περιοχής μας Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ «Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ» στο δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ με την επωνυμία AEKFC ACADEMY NETWORK .


Από τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε με τον Κο Μητροτάσιο καταλάβαμε ότι η συμφωνία αυτή θα έχει πολύπλευρα οφέλη πρώτον για τα παιδιά και δευτερόν για τον
τόπο μας γενικότερα.

Η ακαδημία μας θα ακολουθήσει τα βήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ σε θέματα οργάνωσης , στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση του προπονητή μας Βαγγέλη Πολυχρονίου, στην επίβλεψη και στην εξέλιξη κάθε παιδιού ξεχωριστά. Στο πρόγραμμα προπόνησης που θα πρέπει να ακολουθήσει και σε ποιούς τομείς θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο όπως ακόμα και για την σωστή διατροφή τους. 

Η συμφωνία της Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ με την ομάδα της ΑΕΚ σηματοδοτεί μια νέα αρχή και μία νέα φιλοσοφία για την ομάδα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Ζήκο και τον Κο Μητροτάσιο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για την επιτευξή αυτή της συμφωνίας καθώς επίσης και τον Κο Δημήτρη Μπουρουτζίκα για την αμέριστη βοήθεια του να πραγματοποιηθεί αυτή η συμφωνία.

Θα πραγματοποιειθεί ενημέρωση στους γονείς και στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής μας γενικότερα για τον τρόπο και τα οφέλη αυτής της συνεργασίας σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί.

Η περίοδος των προεγραφών ξεκινάει από τις 21/07/2014

Πληροφορίες και χώρος εγραφών Ελ. Αμερικής 72 Κάρυστος ΓράφειοUNITED

Τηλέφωνα επικοινωνίας Μασούρας Γεώργιος 2224026360 6936935000 και Μοσχούρη Σοφία 6973479804

Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου, 1Ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...